Lotte…achterwacht van Femmie en oppas aan huis

Hallo ouders!
Mijn naam is Lotte. Ik ben gastouder aan huis.(nanny) Ik ben een jonge, betrouwbare en vooral zorgzame gastouder. Ik vind het belangrijk om kinderen rust en regelmatig te bieden, dat zij hun eigen persoonlijkheid ontwikkelen, en vooral zichzelf kunnen zijn. Mijn visie is dat kinderen lekker kind kunnen zijn.
Tijdens mijn dagopvang hou ik een dagritme aan, waarin naar buiten gaan erg belangrijk is. Naar het bos,  de winkel, de markt, de speeltuin, fietsen enzovoort. Tijdens de opvang zal ik ook lichte huishoudelijke taken verrichten.
Mijn diploma, certificaten en ervaringen:
- Afgestudeerd MBO helpende zorg en welzijn.
- EHBO baby/kinderen
- Baby gebaren
- Pedagogisch component
- 9 maanden stage gelopen bij gastouderopvang Femmie
- Achterwacht van GO Femmie
-Oppas adressen
- Werken als gastouder
Voor meer informatie kunt u mij bereiken op:  lottethijssen@hotmail.com
Referenties:
Femke Bertram
Lotte heeft ruim 9 maanden stage gelopen bij mij in de opvang.
Waar wij heel blij mee zijn.
Ik heb haar beleefd als een liefdevolle jonge vrouw die met veel geduld handeld naar de kinderen en hun ouders.
Lotte is direct, speelt in op de behoeftes van het kind en is zeer betrouwbaar.
Ook heeft Lotte met enige regelmaat op mijn jongste dochtertje gepast. Wat heel vertrouwd voelde en ik haar met een gerust hart bij haar kon achterlaten.
Fam. Grunhagen
Lotte is sinds september 2015 de gastouder van onze 2 kinderen: een meisje van 2 en een jongen van 8 maanden. Zij heeft zich in de afgelopen maanden bewezen als een hele lieve, betrouwbare gastouder. Lotte is zeer gedisciplineerd en straalt veel rust uit, hetgeen duidelijk afstraalt op de kinderen. Ze houdt een dagprogramma aan waarin bewegen, spelen, educatie en creativiteit allemaal aan bod komen. Ze ontplooit initiatieven, is flexibel en denkt mee. Dat Lotte deze eigenschappen al op haar jonge leeftijd in zich bergt, maakt haar bijzonder. Wij zijn erg blij dat we met Lotte de gastouder gevonden hebben die zowel door de kinderen als door ons enorm wordt gewaardeerd.2016-04-29 23.56.30

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>