Workshops

Agenda:

 

Workshop Kamishibai:
20150417_110213
In deze workshop maken we een vertelkast “kamishibai” genaamd, om de onze kinderen op een betoverende manier voor te lezen.
Kamishibai is een vorm van Japans verteltheater. Kamishibai ontstond in Japanse boeddhistische tempels in de 12e eeuw. Monniken gebruikten bij Kamishibai zogeheten emaki om verhalen te vertellen met een moraal aan een ongeletterd publiek.
De platen zijn op A3 formaat, de tekst staat achterop de platen.
Je kunt het kastje geheel naar eigen smaak komen maken, door b.v. met lichtjes erin te verwerken of met stofjes/poppenhuisbehang, verf etc. te werken.
Kosten zijn 49 euro deze workshop. Inclusief materialen.

 

 


Het is altijd mogelijk om op een andere, niet genoemde datum, een workshop naar keuze in te boeken. Hierover kan je contact opnemen met mij.

 

Op regelmatige basis bied ik verschillende creatieve cursussen en workshops aan voor jong en oud. Van jongs af aan ben ik gestimuleerd door mijn familie om mijn creativiteit te leggen in het schilderen en maken van speelgoed.

Zo zijn de diverse muurschilderingen in mijn gastouderhuis en een deel van het speelgoed door mijzelf gemaakt. Op de foto’s enkele voorbeelden.

zeepaardje

otter

 

 

 

 

 

 

 

aap


 

 

 

 

 

 

Workshop Poppenhuisboek

Een van de workshops die ik geef is het maken van een poppenhuisboek naar eigen sfeer met bijbehorende attributen die of voor het kind of samen met haar of zijn ouder(s) kunnen bijdragen aan gezellige uurtjes knutselen, fantaseren en een leerzame ontwikkeling. 

 

workshop poppenhuis maken

 

 

 

 

 

 

De prijs van de workshops poppenhuis bedraagt 49 euro voor ouder en kind samen. Uiteraard zorg ik voor alle benodigde materialen voor het poppenhuisboek, zoals bijvoorbeeld: behangetjes, latjes, verf en de nodige drankjes met lekkers van Home made sweets.

Workshop poppenhuis attributen

Een kistje met de eerste enkele miniatuurtjes is bij deze workshop inbegrepen.

 

Workshop sieraden en/of juwelendoos

Zelf een sieradendoos maken voor jezelf  of dochter?

Of om gezellig samen een avondje te werken aan ieder een eigen sieradendoosje?

Dat kan, we gaan een blankhouten sieradendoosje omtoveren tot een juweeltje. Met onder andere glossy verf, 3D vlinders, poezieplaatjes en goudband. Door in het sieradendoosje een kleinmuziekdoosje te plaatsen met draaislingertje krijg je nog meer sfeer.

Ook bij deze workshop zitten materialen, thee/koffie met lekkers van Koekela inbegrepen.

De kosten van de workshop samen bedragen 37,50 euro waar 1 grote sieradendoos ( zonder muziekje) voor de mamma of oma en 1 kleine juwelendoos voor het kind.

Voor de workshop voor 1 sieradendoosje met muziekje zijn de kosten 32 euro.

 


.

 

 

 

 

 

Workshop schilden beschilderen

Vooraf maak ik van populierenhout schilden met verzonken handvaten in verschilllende vormen en maten. Hieruit maak je een keuze, waarna je aan de slag gaat met behulp van plaatjes, illustratie of uit het hoofd met  acrylverf het gewenste beeld of patroon op het schild aan te brengen..

 Bij deze workshop is een zwaard inbegrepen wat de set compleet maakt.

Kosten 32 euro. Inclusief drankjes en lekkers van koekela.

 

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze of andere cursussen die ik aanbied, neem dan contact op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>